Ervaringen van klanten

Echte vakmensen herken je meteen: deskundig, enthousiast en precies. Jan is zo’n vakman. Ik speelde niet graag op mijn gitaar, hij voelde niet goed. Jan heeft hem helemaal op en top afgesteld en nu kan ik er bijna niet meer van afblijven. Ik laat niemand anders meer aan mijn gitaren komen dan Jan!

Jaap (Doetinchem)


Bij Jan van Hoof geweest met mijn oude squier strat uit de 90’s. Was al jaren niet meer op gespeeld en had groot onderhoud nodig. Was niet meer op te spelen. Jan heeft hart voor gitaren en legt vakkundig uit wat er moet gebeuren en de prijs levert geen verrassingen op. Ik was oprecht verbaasd hoe secuur en zorgvuldig Jan de squier heeft opgeknapt. Echt vakwerk. Niet alleen de hals, maar ook de intonatie en afstelling. De gitaar speelt heerlijk en de klank is zoveel beter. Niet onbelangrijk, de koffie is goed, Jan neemt de tijd voor klanten, het is gezellig en Jan levert topwerk.

René (Lochem)


Jan van Hoof heeft mijn gitaar weer een volledige opknapbeurt gegeven en dit naar alle tevredenheid. Hij heeft hart voor dit werk, neemt alle tijd voor je, is precies in zijn werk en spoorde, in mijn geval dan, nog een mankement op aan de gitaar wat ik zelf nog niet in de gaten had. Ik ben blij dat ik voortaan een adres heb waar ik voortaan ook mijn andere gitaren aan kan toevertrouwen. Een klein bedrijfje maar wel met grote zorg! Dank!

John (Gaanderen)


Jan van Hoof heeft mijn Gibson Smart Wood van zo’n 20 jaar oud onder handen genomen. Een afstel- en intonatiebeurt. Bij Jan betekent dat ook echt dat de gitaar weer als nieuw gaat klinken. Ik zou haast zeggen: de gitaar gaat open. Prachtig klinkt die na het afstellen en intoneren, het op juiste hoogte afstellen van de elementen. Ook het spelen op de gitaar gaat lichter dan ervoor. Jan is heel precies en heeft het afstellen grondig gedaan. Dat heb ik zo nog niet eerder meegemaakt. Ik ben erg blij met wat Jan aan de gitaar gedaan heeft. Ik ga mijn andere gitaar, een d’ Angelico Excel, ook zeker naar Jan brengen. Hij is een echte vakman, die ik iedere gitarist kan aanbevelen. Verder neemt hij ook nog tijd voor een praatje en wat koffie. En Jan zelf wens ik graag succes met zijn nog jonge bedrijf! Voor mij een ontdekking.

Klaas (Doetinchem)


Mijn oude Ovation uit 1987 had wat last van rammelende snaren in de hoge posities, dankzij het vakmanschap van Van Hoof Guitars speelt en klinkt dit prachtige instrument als nooit tevoren, superblij mee, snel en zeker niet te duur. Topper!

Tom (Doetinchem)


Bij Jan van Hoof zijn mijn gitaren niet alleen in vertrouwde handen. Nadat Jan ze onder handen heeft gehad klinken ze beter dan ooit! Een fijn adres en een fijne kerel die met passie zijn vak verstaat.

Pieter (Hemmen)


Ik had al veel positiefs gelezen over Jan. Vandaag heb ik hem aan het werk gezien met een tweetal van mijn gitaren. Ik zie een vakkundig man die zeer precies werkt, geeft mij tips en tricks waar ik op moet letten mocht ik zelf eens willen prutsen met een gitaar. Deze perfectionist stopt pas als hij tevreden is. De gitaren waren na afloop dan ook weer fijn afgesteld. Buiten de interessante tijd was het ook erg gezellig met Jan. Een aanrader! Ik ben zeer benieuwd naar zijn twee nieuw gebouwde modellen. Wie weet kruip ik eens samen met Jan achter de tekentafel voor een model dat aan mijn specs en vorm voldoet…. tot gauw Jan!

Hans (Zutphen)


Ik heb Jan leren kennen als een zeer prettige deskundige, die zeer gepassioneerd over zijn vak praat en gericht mee denkt met de wensen en behoefte van de gitarist. Hij heeft mijn gitaren perfect afgesteld tegen een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding en neemt uitgebreid de tijd voor je (zowel telefonisch als fysiek inzake het onderhoud van de gitaren). Daarnaast kan je bij Jan prima terecht voor eventuele vragen of om tips en tricks uit te wisselen. Ik zou VanHoof Guitars zeker aanraden voor mensen die op zoek zijn naar het afstellen en onderhoud van hun gitaren op een professionele wijze!

Alan (Doesburg)


Jan is een zeer prettig en deskundig persoon en neemt uitgebreid de tijd om je gitaar in topconditie te brengen. Met een goed gevoel en passie voor de technische kant heeft hij mijn Ibanez RG560 uit 1990 weer super afgesteld en hij speelt nu weer superfijn. De 5-standen schakelaar voor de 3 elementen werkt nu ook weer als vanouds. Ik kan iedereen aanraden om je gitaren bij Jan in onderhoud te doen of te laten repareren!

Dave (Doetinchem)


Ik ken Jan al een paar jaar en heb hem als bijzonder mens ervaren. Zijn persoonlijkheid vind je terug wanneer het gaat om de liefde voor gitaren. Zijn gedrevenheid (passie) is bijzonder wanneer je de gitaren laat nakijken, repareren etc. Hij doet dit op professionele wijze en kwaliteit leveren is voor hem belangrijk. Naast alle activiteiten bouwt hij zelf gitaren en ook hier zie je zijn liefde voor de instrumenten. Gewoon Topkwaliteit! Ik kan Jan aanbevelen want hij is een kundige en betrouwbaar gitaarexpert als het gaat om onderhoud en reparaties.

Gerie (Doetinchem)


Jan is een vakman. Hij heeft de ongemakkelijke frets van mijn telecaster perfect bewerkt. De gitaar speelt nu weer fantastisch. Jan overlegt en neemt alle tijd om uit te leggen hoe hij de klus gaat aanpakken en is duidelijk over de kosten die overigens alleszins redelijk zijn. Leuk was ook dat hij tijdens de werkzaamheden foto’s stuurde van de voortgang. Aanrader.

Bert (Elst)


Ik heb net mijn gitaren terug van Jan van Hoof. Ze hebben een grondige schoonmaak- en afstelbeurt gehad. Beide klinken als nieuw en beter! Vervelende buzz is weg en ze zijn nu in topvorm. Ik beveel VanHoof Guitars ten zeerste aan! Bedankt Jan!

Roy (Doetinchem)


Een eerlijk en enthousiaste man die veel aandacht geeft aan zijn werk. Iemand die trots is op het resultaat en gevoel heeft voor het vak.

Jelte (Doetinchem)


Dit zijn slechts een paar van de reviews van klanten over VanHoof Guitars. Klik hier om alle klantenreviews op Google te lezen.